Aanmeldingsformulier

De bloementuin wordt volledig onderhouden door de Vereniging Vrienden van Park Darwin, dus we kunnen alle hulp gebruiken.  Help mee en meld je aan als vrijwilliger in de tuin, lid of donateur. Door inschrijving ontvang je regelmatig ook onze nieuwsbrief.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ik meld me aan als:

Aanvullende opmerkingen:

Als we uw aanmelding hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Indien u zich heeft opgegeven als vrijwilliger, dan zal Maartje der Kinderen, een van onze tuincoödinatoren contact met u opnemen. Indien u zich heeft opgegeven als lid of als donateur, dan krijgt u zo spoedig mogelijk meer informatie over de vereniging en gegevens om uw bijdrage te kunnen overmaken.

Het Park van Darwin met zijn bloementuin aan het Darwinplantsoen is een ware oase van stilte en rust en een fontein van bloemen. Een plekje in Amsterdam, waar je de vogels nog hoort fluiten van plezier. De vereniging vrienden van Park Darwin is volledig verantwoordelijk voor het onderhoud van de bloementuin en is voor behoud van dit uniek park in de Watergraafsmeer