Aanmeldingsformulier

De bloementuin wordt volledig onderhouden door de Vereniging Vrienden van Park Darwin, dus we kunnen alle hulp gebruiken.  Help mee en meld je aan als vrijwilliger in de tuin, lid of donateur. Door inschrijving ontvang je regelmatig ook onze nieuwsbrief.

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Ik meld me aan als:

  Aanvullende opmerkingen:

  Als we uw aanmelding hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Indien u zich heeft opgegeven als vrijwilliger, dan zal Marije Maitland, een van onze tuincoördinatoren contact met u opnemen. Indien u zich heeft opgegeven als lid of als donateur, dan krijgt u zo spoedig mogelijk meer informatie over de vereniging en gegevens om uw bijdrage te kunnen overmaken.

  Elke vrijwilliger van de Bloementuin van Darwin valt onder de Amsterdamse Vrijwilligersverzekering voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. Dit is een aanvullende verzekering die dekt wat niet door de eigen verzekering wordt gedekt. Zeg je eigen verzekering dus niet op! Meer informatie vind je op de website van de Amsterdamse Vrijwilligersverzekering.