Vrijwilligersdag met koffie en taart

Gisteren zaterdag 25 november had het bestuur van de Vereniging Vrienden van Park Darwin de Dag van de Vrijwilligers georganiseerd in Café Frankendael. Met koffie/thee en appeltaart.

Wat zijn wij trots op alle vrijwilligers die met zoveel liefde en toewijding sinds 18 mei 2017 de Tuin van Darwin overeind houden. Niet alleen door in de tuin te werken maar ook door de tuin te openen en te sluiten, door te zorgen voor publicaties, voor subsidies, voor het reilen en zeilen van de Vereniging.        Het is de samenwerking en verbinding van alle mensen die dit eerste jaar van de Vrienden tot zo’n succes hebben gemaakt. Volgend jaar hopen we ons eigen tuinhuis te hebben zodat allerlei evenementen daar kunnen plaatsvinden want we hebben nog heel veel plannen.

Het mooie is ook dat de studenten van de Hogeschool van Hall Larenstein een advies van 105 pagina’s hebben opgesteld voor park en tuin waar we nog jaren mee voort kunnen. Het scenario “een historische tuin in een nieuw jasje” kan dan langzaam uitgerold worden.

Apart moeten natuurlijk Maartje en Lynn worden vermeld onder wier bezielende leiding de tuin opnieuw zijn vorm vindt. Met heel veel tuinkennis en enthousiasme zijn zij de vraagbaak voor alle vrijwilligers.

Heb je ook zin erbij te komen als vrijwilliger en mee te helpen in de tuin? Dat kan gerust. Of je nu een paar keer komt of altijd aanwezig bent: iedereen is ons even lief.